maanantai 18. helmikuuta 2013

Koko vaippaiän vaipat – Onko sellaisia oikeasti?

Yhdenkoon vaipoista olenkin kirjoittanut jo aiemminkin, jutut voi lukea TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ.
Minulta on monesti kyselty, meneekö yhdenkoon vaipat oikeasti läpi koko vaippaiän?
Omasta kokemuksesta voin sanoa, että kyllä niissä ihan oikeasti on hyvin säätövaraa, mutta toki noihinkin pätee ihan sama kuin mihin tahansa vaippaan, eli lapsen kasvaessa ruumiinrakenne muuttuu ja vaippa voi käydä esim. liian matalaksi tai muutoin sellaiseksi, että se ei vaan enää istu päälle.
Mutta siis periaatteessa olen kyllä sitä mieltä, että (ainakin meidän kokeilemissa/käyttämissä) yhdenkoon vaipoissa on kyllä hyvät säätövarat ja ne saattavat tosiaan hyvinkin sopia koko vaippaiän!
Tässä vähän esimerkkiä, miten yhdenkoon vaipat säätyvät.
Ensin BumGenius luomuAIO, jonka kokosuositus on n. 3,5–16 kg, eli kyseessä on yhdenkoon vaippa (vasemmalla vaippa isoimmilla säädöillä, oikealla pienimmillä ja keskellä siltä väliltä):

Ja tässä Hippu yhdenkoon sisätäyttövaippa, joka on niin ikään yhdenkoon, kokosuositus n. 4-16 kg (vasemmalla taas vaippa isoimmilla säädöillä, oikealla pienimmillä ja keskellä siltä väliltä):

Ja tässä vielä sekä AIO:t, että sisätäytöt:

Että kyllähän noissa säätövaraa on, mutta tosiaan kuten muissakin kestovaipoissa, niin on hyvä muistaa, että se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle ja kokeilemalla löytää sen itselle (eli lapselle) parhaan, oli se sitten yhdenkoon vaippa tai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!